Carla Pueyo

Actriu graduada en interpretació (menció en teatre musical) a ESAD Eòlia. Titulada en realització d’audiovisuals i espectacles i amb formació musical (piano) i de dansa (clàssic i contemporani).

Personatge de Narradora al musical de creació “Una habitació buida” de Marc Artigau i Queralt,  Clara Peya, Joan Maria Segura i Bernadas i Miquel Tejada, fent temporada al Teatre Maldà. També ha donat vida a la Colometa en l’adaptació de “La plaça del diamant” que Paco Mir ha dirigit al Teatre Poliorama de i que també es va poder veure al Teatre Victòria. Durant la gira 2019 de “El llibertí” va interpretar a Angélique Diderot sota la direcció de Joan Lluís Bozzo. L’estiu del 2013 forma part del repartiment de la Web Sèrie “La Caida de Apolo” per la qual és guardonada amb dos premis a millor actriu en la 26ª edició del Festival de Cinema de Girona (2014) i al II Carballo Interplay a Galícia (2015).

També ha treballat com a protagonista en el curtmetratge “Casa es Donde” “Quiero ser John Snow”, i al quart capítol de la primera temporada de la sèrie “5 minuts tard” per a BTV.

Actividades relacionadas:

Imma i Gina
cómo vivir en un mundo digital
Del 14.11.21 al 28.11.21 | 12:00 h
AquiKids