Els dies mentits

PRÓXIMAMENTE · Espectáculo ganador de un Premio MAX 2020

Del 01.03.21 al 31.03.21

Mentirem sempre que es faci por no dir la veritat,

Una dona que ha viscut amb la seva mentida durant 15 anys. Una dona que ha intentat ordenar-la meticulosament, dia rere dia, en un calendari. Una dona que ha intentat que aquesta mentida mai surti al seu món real. Una dona que no té orgasmes. Una dona alliberada que sap ben poc de la seva sexualitat i del seu plaer, però que mostra a la societat tot el contrari. Una dona que se sincerarà per primera vegada davant de tothom.

ELS DIES MENTITS és un calendari de totes aquelles mentides que hi ha en el món del sexe, les que ens diem a nosaltres mateixos, les que ens diuen els altres i les que acabem dient per sentir-nos integrats dins d’una societat sexualitzada. Unes mentides que fan la nostra vida més bonica i plaent però que, alhora, poden ser còmiques, absurdes i esquinçadores.

A partir de dones reals i anònimes i la seva experiència, s’ha escrit ELS DIES MENTITS, un monòleg que parla de l’absència d’orgasmes en les relacions sexuals i del tabú que això suposa en una societat on cal tenir una sexualitat plena per sentir-se integrat. Un text escrit des de les mentides que ens diem i ens diuen.

Lunes
01
mar
 
 
Martes
02
mar
 
 
Miércoles
03
mar
 
 
Jueves
04
mar
 
 
Viernes
05
mar
 
 
No hay elementos
Este web utiliza "cookies" propias y de terceros para ofrecerle un mejor servicio, al navegar el usuario acepta su uso. Más información
ACEPTAR